Qui som

WeDecide som un grup d'emprenedors que volem canviar el món. Bé, de fet, només el sistema de decidir les coses. Volem ajudar a grups d'amics, entitats, associacions, empreses i tota mena de grups de persones a prendre decisions sobre temes concrets d'una forma ràpida, eficaç i sense la necessitat de presència física ni simultània.

Per això hem muntat el WeDecide, el Primer Parlament Virtual obert a tothom, una xarxa social per prendre decisions. En aquest lloc tothom pot expressar la seva opinió i, a més, pot realitzar una votació seriosa i rigorosa. És el propi sistema, el que avalua les votacions i retorna el resultat per ordre de més votat a menys. El tema queda democràticament decidit a cada instant, permanentment. Us imagineu poder decidir la majoria de coses que us afectin?

WeDecide pot ser útil per milers de temes... On anem a sopar? Qui s'apunta a cada equip de futbol? Qui s'encarrega de cada tasca? Com hem d' arreglar el nostre problema? Qui ha de ser el president del nostre club? Amb què pot millorar el nostre producte? Com hem de reformar la plaça del poble? WeDecide serveix per a tot!