Cide

imatge de tv3comite
Calendari de mobilitzacions que inclou aturades de 10 minuts per reclamar la retirada de la demanda contra el treballador de TVC
“Aprovo el calendari de mobilitzacions que inclou aturades de 10 minuts per reclamar la retirada de la demanda contra el treballador de TVC suposadament relacionat amb la filtració de dades el 2012”
Creat per Comitè Empresa TV3 el 30/05/16 - 3 respostes - 65 vots

* Descobriment i revelació de l’ERO:
L’1 d’agost de 2012 un missatge procedent del correu electrònic del president del Consell de la CCMA, Brauli Duart, es va rebre a diferents bústies del correu intern de la Corporació. En aquell correu s’adjuntava un full excel amb dades de la plantilla, com els sous, que els comitès d’empresa de TV3 i CR havien reclamat llargament, o els càlculs d’indemnitzacions per fer un ERO que es va materialitzar l’estiu de 2013 i que va portar al període més conflictiu de la història de la Corporació.

* La CCMA busca un “hacker”:
La CCMA va encarregar una investigació policial per trobar el suposat “hacker” de la filtració, i, durant 14 mesos, els treballadors vam estar sotmesos a una investigació policial secreta de la qual no sabem els límits.

* Els Mossos detenen un treballador:
Un matí d’octubre del 2013 els Mossos d’Esquadra van anar al domicili d’un treballador, li van requisar l’ordinador i se’l van emportar a les instal·lacions de Sant Joan Despí de TV3. Després d’això, els Mossos es van endur el nostre company, el van detenir i el van tenir incomunicat a la comissaria de Gavà. Al cap de tres dies (el màxim temps legal) va sortir en llibertat amb el càrrec de “descobriment i revelació de secret” per suposada relació amb la filtració de sous i de l’ERO que es preparava a la CCMA.

* La CCMA demana 7 anys de presó:
Aquest mes de març del 2016 la fiscalia i la CCMA han formalitzat la demanda davant un jutjat de Barcelona i reclamen 7 ANYS DE PRESÓ per al treballador suposadament relacionat amb la filtració de 2012.

* La CCMA pot posar fi a tres anys de malson:
Els comitès d’empresa, consells professionals de TV3 i Catalunya Ràdio i les seccions sindicals han demanat en diverses ocasions a la CCMA que desisteixi de la demanda. Persistir en aquesta demanda no aporta cap benefici ni evita cap mal futur i per això mateix és innecessari i només serveix per reobrir les ferides del passat, i sobretot allarga durant anys les penalitats del nostre company i la seva família: “Tres anys de malson que no desitgem a ningú. Tres anys d’advocats, d’hospitals i molta por, i tot just acaba de començar...” Així s’expressava una de les germanes del company davant l’assemblea de treballadors de TV3 en una intervenció en la qual va reivindicar la innocència del seu germà i va informar del fràgil estat de salut que té des de la detenció del 2013. Per tot plegat, els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio reclamem a la CCMA que aturi el procediment i desisteixi de les accions legals contra el nostre company.

* Calendari de vagues parcials proposat pel Comitè d’empresa:
http://www.comitetv3.cat/2016/05/calendari-de-vagues-parcials-proposat.html

Selecciona una opció
imatge de tv3comite
Creat per Comitè Empresa TV3 el 30/05/16 - 49 vots
75%
Vota

Sí, aprovo el calendari de mobilitzacions que inclou aturades de 10 minuts per reclamar la retirada de la demanda contra el treballador de TVC suposadament relacionat amb la filtració de dades el 2012.

Calendari de vagues parcials proposat pel Comitè d’empresa :
http://www.comitetv3.cat/2016/05/calendari-de-vagues-parcials-proposat.html

imatge de tv3comite
No
Creat per Comitè Empresa TV3 el 30/05/16 - 11 vots
17%
Vota

No aprovo el calendari de mobilitzacions que inclou aturades de 10 minuts per reclamar la retirada de la demanda contra el treballador de TVC suposadament relacionat amb la filtració de dades el 2012.

Calendari de vagues parcials proposat pel Comitè d’empresa :
http://www.comitetv3.cat/2016/05/calendari-de-vagues-parcials-proposat.html

imatge de tv3comite
En blanc
Creat per Comitè Empresa TV3 el 30/05/16 - 5 vots
8%
Vota

En blanc

Resolució

Resolució: 

Bona tarda,

La votació sobre el calendari de mobilitzacions que inclou aturades de 10 minuts per reclamar la retirada de la demanda contra el treballador de TVC suposadament relacionat amb la filtració de dades el 2012, organitzada pel Comitè d'empresa de TV3, acaba de finalitzar.

A la web http://www.comitetv3.cat i a les xarxes socials del comitè trobareu els resultats totals de la votació un cop acabin els recomptes parcials de totes les meses.

Salutacions i moltes gràcies per haver participat en la modalitat de vot electrònic,

Mesa de Vot electrònic
Comitè d’empresa de TV3
http://www.comitetv3.cat
http://www.facebook.com/comitedetv3
http://www.twitter.com/comitedetv3